Brioşe cu cremvuşti

Ingrediente:
- 1 şi 3/4 cană mălai
- 3/4 cană făină
- 1 lingură praf de copt
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță de sare
- 1/4 ceaşcă de miere
- 1 şi 1/2 cană lapte bătut
- 2 ouă mari
- 1/4 ceaşcă de ulei vegetal
- 3 cremvuşti tăiaţi rondele
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 200 °.
- Amestecaţi mălaiul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
- Într-un castron separat, amestecaţi mierea, laptele acru, ouăle și uleiul.
- Amestecaţi bine cu un tel cele doua compoziţii.
- Turnaţi câte o lingură din aluat în formele de brioşă, unse puţin în prealabil.
- Puneţi câte o rondea de cremvuşti în centrul fiecărei brioșe şi completaţi cu aluat.
- Coaceți timp de aproximativ 20 de minute.