briose-cu-cremvusti

Ingrediente:

  • 1 şi 3/4 cană mălai
  • 3/4 cană făină
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/4 ceaşcă de miere
  • 1 şi 1/2 cană lapte bătut
  • 2 ouă mari
  • 1/4 ceaşcă de ulei vegetal
  • 3 cremvuşti tăiaţi rondele

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 °.
  2. Amestecaţi mălaiul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
  3. Într-un castron separat, amestecaţi mierea, laptele acru, ouăle și uleiul.
  4. Amestecaţi bine cu un tel cele doua compoziţii.
  5. Turnaţi câte o lingură din aluat în formele de brioşă, unse puţin în prealabil.
  6. Puneţi câte o rondea de cremvuşti în centrul fiecărei brioșe şi completaţi cu aluat.
  7. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *