Brioşe cu ou şi bacon

Ingrediente:
- 1 pachet foi de aluat congelat
- 7 ouă mari
- 2 bucăţi groase de bacon -tăiate, fărâmițate
- 4 linguri de parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 200 grade.
- Desfaceți foaia de aluat și tăiaţi în 6 bucaţi egale. Întindeţi ușor fiecare bucată într-un pătrat de 3×3 cm.
- Puneţi fiecare bucată de aluat într-o formă de brioșă unsă în prealabil.
- Presăraţi o linguriță de parmezan în fiecare cupă, spargeţi un ou, adăugaţi bacon, 1 linguriţă brânză parmezan și un vârf de cuțit de sare.
- Amestecaţi oul rămas și cu o perie ungeţi ușor marginile aluatului.
- Coaceți timp de 20 minute.