foietaj-briose-cu-ou-si-bacon

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de aluat congelat
  • 7 ouă mari
  • 2 bucăţi groase de bacon -tăiate, fărâmițate
  • 4 linguri de parmezan ras
  • sare

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 grade.
  2. Desfaceți foaia de aluat și tăiaţi în 6 bucaţi egale. Întindeţi ușor fiecare bucată într-un pătrat de 3×3 cm.
  3. Puneţi fiecare bucată de aluat într-o formă de brioșă unsă în prealabil.
  4. Presăraţi o linguriță de parmezan în fiecare cupă, spargeţi un ou, adăugaţi bacon, 1 linguriţă brânză parmezan și un vârf de cuțit de sare.
  5. Amestecaţi oul rămas și cu o perie ungeţi ușor marginile aluatului.
  6. Coaceți timp de 20 minute.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *