briose-cu-spanac-si-branza-feta

Ingrediente:

  • 150g feta mărunțită
  • 250g spanac tocat
  • 1/3 ceașcă roșii tocate
  • 3 cești făină
  • 1 ou, ușor bătut
  • 1 și 1/4 ceașcă lapte
  • 100g unt
  • 3 linguri brânză parmezan rasă

 

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180° C. Pregătiți 12 forme de brioșe – ungeți cu puțin ulei fiecare formă.

2. Amestecați într-un vas brânza feta, spanacul și roșiile.

3. Cerneți făina peste amestec și omogenizați compoziția.

4. Într-un vas separat, amestecați oul, laptele și untul.

5. Combinați cele două amestecuri și turnați în cupe.

6. Presărați parmezanul deasupra.

7. Dați la cuptor și coaceți timp de 20 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *