Brioșe cu spanac și brânză feta

Ingrediente:
- 150g feta mărunțită
- 250g spanac tocat
- 1/3 ceașcă roșii tocate
- 3 cești făină
- 1 ou, ușor bătut
- 1 și 1/4 ceașcă lapte
- 100g unt
- 3 linguri brânză parmezan rasă
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180° C. Pregătiți 12 forme de brioșe – ungeți cu puțin ulei fiecare formă.
2. Amestecați într-un vas brânza feta, spanacul și roșiile.
3. Cerneți făina peste amestec și omogenizați compoziția.
4. Într-un vas separat, amestecați oul, laptele și untul.
5. Combinați cele două amestecuri și turnați în cupe.
6. Presărați parmezanul deasupra.
7. Dați la cuptor și coaceți timp de 20 minute.