Brioșe-cu-șuncă-și-brânză-

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 2 căni făină
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 ceașcă cremă de porumb
  • 1 ceașcă brânză rasă
  • 2 bucăți de bacon, fierte și tocate mărunt

 

Mod de preparare:

1. Încălziți cuptorul la 200°C. Pregătiți 12 forme de brioșe.

2. Amestecați într-un vas făina, sarea și praful de copt.

3. Adăugați porumbul, brânza și șunca.

4. Bateți ușor oul și adăugați suficientă apă astfel încât să obțineți 3/4 ceașcă.

5. Turnați oul peste amestecul de făină și omogenizați compoziția.

6. Turnați în forme și dați la cuptor 15-20 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *