sâmbătă,ianuarie 22, 2022

briose-cu-unt-si-fulgi-de-cereale

Ingrediente:

  • 2 şi 1/2 căni fulgi de cereale
  • 1 şi 1/4 cană lapte
  • 1 cană făină
  • 1/2 cană de zahăr brun
  • 1 lingură praf de copt
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 ou mare
  • 1/3 ceaşcă de ulei
  • 1/2 cană unt
  • 1/2 cană mini fulgi de ciocolată sau fructe uscate tocate, opțional

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 de grade.
  2. Într-un castron, combinaţi fulgii de cereale și laptele și lăsaţi să stea timp de 5 minute. Adăugaţi untul, oul şi uleiul.
  3. Într-un castron separat, amestecaţi făina, zahărul, praful de copt și sarea.
  4. Amestecaţi ingredientele din cele două castroane până se omogenizează. Dacă doriţi, puteţi adăuga fulgii de ciocolată sau fructele uscate.
  5. Coaceți timp de 20 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *