Brioşe cu unt

Ingrediente:
- 2 şi 1/2 căni fulgi de cereale
- 1 şi 1/4 cană lapte
- 1 cană făină
- 1/2 cană de zahăr brun
- 1 lingură praf de copt
- 1/2 linguriță de sare
- 1 ou mare
- 1/3 ceaşcă de ulei
- 1/2 cană unt
- 1/2 cană mini fulgi de ciocolată sau fructe uscate tocate, opțional
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 200 de grade.
- Într-un castron, combinaţi fulgii de cereale și laptele și lăsaţi să stea timp de 5 minute. Adăugaţi untul, oul şi uleiul.
- Într-un castron separat, amestecaţi făina, zahărul, praful de copt și sarea.
- Amestecaţi ingredientele din cele două castroane până se omogenizează. Dacă doriţi, puteţi adăuga fulgii de ciocolată sau fructele uscate.
- Coaceți timp de 20 minute.