Brioşe de omletă

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 2 linguri parmezan ras
  • 3 linguri mozzarella rasă
  • 5 linguri lapte
  • 7-8 crenguţe de broccoli
  • 1 ardei capia
  • 1 roşie
  • 2 fire ceapă verde
  • sare şi piper
  • hârtie de copt sau unt pentru forme

Mod de preaparare:

Brocolli se desface în buchetele mici, ceapa se taie mărunt, iar ardeiul şi roşia se taie în cubuleţe mici. Într-un castron, se bat ouăle cu laptele şi sarea, apoi adăugăm mozzarella rasă, ardeiul, roşia şi ceapa.

Tapetăm formele de brioşe cu foaie de copt sau le ungem cu unt (eu prefer hârtia de copt), apoi turnăm compoziţia. Se aranjează bucheţele de broccoli în fiecare formă şi se presară parmezan ras.

Se introduce forma de brioşe la cuptor pentru 10-15 minute, la max 180 de grade.

Se servesc calde lângă salată, cafea, ceai sau cum preferaţi voi.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *