briose-mexicane

Ingrediente:

  • 2/3 cană făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1/4 linguriță praf de usturoi
  • 1/4 linguriță praf de ceapă
  • 1/4 linguriță chimion
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1 ou mare
  • 1/3 cană de lapte
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1/2 linguriță de miere
  • 1/3 ceașcă amestec de brânză (mozzarella, cheddar, jack Monterrey)
  • 1/4 ceașcă boabe de porumb
  • 1/2 ceașcă cuburi fierte de pui

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180 °.
  2. Într-un castron mare, amestecați primele 7 ingrediente.
  3. Într-un castron separat, amestecați oul, laptele, pasta de tomate, mierea, brânza și porumbul.
  4. Combinați amestecul din cele două castroane și amestecați până se omogenizează bine.
  5. Adăugați carnea de pui.
  6. Turnați aluatul într-o tavă unsă bine (puteți folosi și forme de brioșe).
  7. Coaceți timp de 15 minute, sau până când capătă o culoare ușor maronie.
  8. Serviți caldă sau la temperatura camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *