Brioșe mexicane

Ingrediente:
- 2/3 cană făină
- 2 lingurițe praf de copt
- 1/4 linguriță praf de usturoi
- 1/4 linguriță praf de ceapă
- 1/4 linguriță chimion
- 1/4 linguriță de sare
- 1 ou mare
- 1/3 cană de lapte
- 1 lingură pastă de tomate
- 1/2 linguriță de miere
- 1/3 ceașcă amestec de brânză (mozzarella, cheddar, jack Monterrey)
- 1/4 ceașcă boabe de porumb
- 1/2 ceașcă cuburi fierte de pui
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 180 °.
- Într-un castron mare, amestecați primele 7 ingrediente.
- Într-un castron separat, amestecați oul, laptele, pasta de tomate, mierea, brânza și porumbul.
- Combinați amestecul din cele două castroane și amestecați până se omogenizează bine.
- Adăugați carnea de pui.
- Turnați aluatul într-o tavă unsă bine (puteți folosi și forme de brioșe).
- Coaceți timp de 15 minute, sau până când capătă o culoare ușor maronie.
- Serviți caldă sau la temperatura camerei.