brownie

Ingrediente:

  • 1 cană făină
  • 1/2 cană pudră de cacao
  • 1/2 cană zahăr alb
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/4 ceașcă de unt, topit
  • 1/2 ceașcă sos de mere
  • 2 ouă mari
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1/2 cană mini fulgi de ciocolată

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180 de grade.
  2. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de cacao, zahărul și sarea.
  3. Într-un castron separat, amestecați untul, sosul de mere, ouăle și vanilia.
  4. Combinați amestecul din cele două castroane și adăugați mini fulgii de ciocolată.
  5. Turnați aluatul într-o tavă de mini-brioșă unsă și coaceți timp de aproximativ 10-12 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *