Ingrediente:

  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 8 felii bagheta

bruschete cu rosii

Spălați și uscați frunzele de busuioc. Dupa ce au fost uscate, se toaca maruntUn catel de usturoi curata si se toaca marunt. Se spala rosiile si se taie in zona stem. Roșiile, tăiate în cuburi mici, se toarnă într-un castron. 

Se amesteca rosiile tocate, busuiocul, usturoiul, uleiul, sarea și piperul. Cuptorul se porneste si se pune pe cea mare temperatura. Intr-o tava, se aranajeaza feliile de bagheta si se dau la cuptor pentru aproximativ 5 minute, astfel incat sa devina putin crocante pe ambele fete. Ceilalti căței de usturoi rămasi se taie pe lungime, în jumătate si se freaca feliile calde de pâine.  Dupa aceasta operatiune, pe feliile de bagheta se pune umplutura de rosii si se da la cauptor.

Se decoreaza cu frunze de busuioc și se serveșc caldute. 

Pofta buna si o saptamana minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *