INGREDIENTE:

  • 300 g spaghete
  • 300 g branza sarata rasa
  • 150 g zahar
  • 1 esenta de vanilie
  • 6 oua+2 oua
  • 50 g smantana
  • coaja rasa de lamaie
  • stafide  (optional)
  • unt si faina pentru tava

budinca-de-branza-sarata_large

MOD DE PREPARARE:

Se pune la fiert apa cu putina sare si un strop de ulei, apoi cand fierbe se adauga spaghetele rupte in jumatate. Se fierb bine, se scurg si se pun intr-un castron. Se adauga branza rasa, zaharul,esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie si 4 oua. Se amesteca bine .

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, apoi se adauga amestecul de paste cu branza. Separat se bat celelalte 2 oua cu smantana si se unge budinca deasupra. Se da la cuptor pana se rumeneste.

La servire se pudreaza cu zahar vanilat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *