Budincă de cartofi şi legume

Ingrediente:
- 1/2 ardei gras roșu, tăiat în cubuleţe mici
- 4 cepe verzi, cuburi
- 1 cană ciuperci, tăiate în felii subțiri
- 2 linguri ulei de măsline sau unt
- 2 căni piure de cartofi
- 5 ouă
- 1 linguriță sare
- 1/3 ceaşcă parmezan ras
Mod de preparare:
1. Încălziţi cuptorul la 200 de grade.
2. Încălziţi 1 lingură de ulei sau unt într-o tigaie şi gătiţi legumele timp de 5 minute.
3. Amestecaţi legumele cu piureul de cartofi, ouăle, sarea și brânza.
4. Încălziţi 1 lingură de ulei sau unt şi adăugaţi amestecul de cartofi cu ou.
5. Gătiţi la foc mediu, timp de 5 minute după care băgaţi la cuptor timp de 25 minute.
6. Puteţi servi o salată alături de o porţie de budincă de cartofi şi legume.