Budincă-de-cartofi-şi-legume

Ingrediente:

  • 1/2 ardei gras roșu, tăiat în cubuleţe mici
  • 4 cepe verzi, cuburi
  • 1 cană ciuperci, tăiate în felii subțiri
  • 2 linguri ulei de măsline sau unt
  • 2 căni piure de cartofi
  • 5 ouă
  • 1 linguriță sare
  • 1/3 ceaşcă parmezan ras

Mod de preparare:

1. Încălziţi cuptorul la 200 de grade.

2. Încălziţi 1 lingură de ulei sau unt într-o tigaie şi gătiţi legumele timp de 5 minute.

3. Amestecaţi legumele cu piureul de cartofi, ouăle, sarea și brânza.

4. Încălziţi 1 lingură de ulei sau unt şi adăugaţi amestecul de cartofi cu ou.

5. Gătiţi la foc mediu, timp de 5 minute după care băgaţi la cuptor timp de 25 minute.

6. Puteţi servi o salată alături de o porţie de budincă de cartofi şi legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *