budinca-toast

Ingrediente:

  • 1 pâine franceză, tăiat pe diagonală în felii de 2,5 cm.
  • 8 ouă
  • 2 căni lapte
  • 1 și 1/2 cană smântână
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • 1/4 linguriță scorțișoară măcinată
  • 3/4 ceașcă de unt
  • 1 și 1/3 cană zahăr brun
  • 3 linguri de sirop de porumb

 

Mod de preparare:

  1. Ungeți cu unt un vas de copt. Aranjați feliile de pâine în partea de jos. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, smântâna, vanilia și scorțișoara. Turnați peste feliile de pâine, acoperiți vasul și lăsați la frigider peste noapte.
  2. În dimineața următoare, preîncălziți cuptorul la 175 grade C. Într-o cratiță mică, amestecați untul, zaharul brun și siropul de porumb. Turnați peste compoziția din tavă.
  3. Coaceți în cuptorul preîncălzit, timp de 40 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *