Budincă toast

Ingrediente:
- 1 pâine franceză, tăiat pe diagonală în felii de 2,5 cm.
- 8 ouă
- 2 căni lapte
- 1 și 1/2 cană smântână
- 2 lingurițe extract de vanilie
- 1/4 linguriță scorțișoară măcinată
- 3/4 ceașcă de unt
- 1 și 1/3 cană zahăr brun
- 3 linguri de sirop de porumb
Mod de preparare:
- Ungeți cu unt un vas de copt. Aranjați feliile de pâine în partea de jos. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, smântâna, vanilia și scorțișoara. Turnați peste feliile de pâine, acoperiți vasul și lăsați la frigider peste noapte.
- În dimineața următoare, preîncălziți cuptorul la 175 grade C. Într-o cratiță mică, amestecați untul, zaharul brun și siropul de porumb. Turnați peste compoziția din tavă.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit, timp de 40 de minute.