Bulete de cartofi cu mozzarella

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 100g mozzarella
  • 4 linguri parmezan ras
  • 1 ou mare sau 2 mai mici
  • sare
  • piper
  • 5 fire de pătrunjel
  • 2-3 roşii uscate
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală bine şi se pun la fiert în coajă. Când se răcesc se decojesc şi se dau pe răzătoare, sau se mărunţesc cu furculiţa. Se adaugă oul bătut, după care parmezanul, mozzareala mărunţită şi condimentele, apoi care se amesteeca bine, până se obţine o pastă omogenă. Se adaugă apoi roşia mărunţită şi pătrunjelul tocat se amestecă şi din aluatul obţinut se fac biluţe mici care se tăvălesc prin pesmet.

Se prăjesc în ulei încins şi se servesc calde cu salată verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *