burger-cu-gratar-de-pui

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 600 grame piept de pui, tocat
  • 2 linguri de sos pentru grătar (folosit în casă), plus suplimentar pentru a servi
  • 1/2 linguriță praf de ceapă
  • 1/2 linguriță praf de usturoi
  • 1/2 linguriță sare
  • 4 felii brânză mozzarella

Mod de preparare:

  1. Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și căliți ceapa timp de 4 minute sau până când se înmoaie. Puneți deoparte să se răcească.
  2. Într-un bol, combinați ceapa, carnea de pui, sosul BBQ, sarea, praful de ceapă și de usturoi. Împărțiți amestecul în mod egal (8 pentru mini burgeri sau 4 pentru burgeri cu dimensiuni normale).
  3. Puneți 1 lingură de ulei într-o tigaie și gătiți burgerii timp de 3 minute pe fiecare parte.
  4. Puneți o felie de brânză pe fiecare burger în ultimul minut și lăsați să se topească.
  5. Puneți burgerii pe chifle și adăugați sos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *