Burger din pui

Ingrediente:
- 2 linguri de ulei
- 1 ceapă mică, tocată
- 600 grame piept de pui, tocat
- 2 linguri de sos pentru grătar (folosit în casă), plus suplimentar pentru a servi
- 1/2 linguriță praf de ceapă
- 1/2 linguriță praf de usturoi
- 1/2 linguriță sare
- 4 felii brânză mozzarella
Mod de preparare:
- Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și căliți ceapa timp de 4 minute sau până când se înmoaie. Puneți deoparte să se răcească.
- Într-un bol, combinați ceapa, carnea de pui, sosul BBQ, sarea, praful de ceapă și de usturoi. Împărțiți amestecul în mod egal (8 pentru mini burgeri sau 4 pentru burgeri cu dimensiuni normale).
- Puneți 1 lingură de ulei într-o tigaie și gătiți burgerii timp de 3 minute pe fiecare parte.
- Puneți o felie de brânză pe fiecare burger în ultimul minut și lăsați să se topească.
- Puneți burgerii pe chifle și adăugați sos.