burger-vegetal

Ingrediente:

  • 1/2 ceașcă de grâu integral
  • 1 cană cu apă
  • o cutie fasole Pinto, clătită și scursă
  • 1/2 cană brânză, rasă
  • 1/2 cană de morcov, ras
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță praf de usturoi
  • 1/2 linguriță praf de ceapă
  • 1 lingură de ulei

Mod de preparare:

  1. Puneți grâul și apa pe foc. Când începe să fiarbă, reduceți focul și acoperiți timp de 15 minute. Apoi lăsați să se răcească.
  2. Puneți o cutie de fasole Pinto, clătită și scursă, într-un blender și amestecați până se face piure.
  3. Amestecați toate foarte bine și porționați.
  4. Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți burgerii timp de 3 minute pe fiecare parte.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *