Burgeri din peşte

Ingrediente:
Maioneză cu lămâie
- 80gr. maioneză
- 1/2 căţel de usturoi, tocat
- coaja rasă de la ½ lămâie
- 2 linguriţe mărar proaspăt
Burgers
- 4 chifle
- câteva foi de salată verde
- 4 fileuri (aproximativ 120-150 gr. fiecare) peşte alb
- sucul de la o lămâie
- 1/4 ceaşcă mărar proaspăt
- arpagic tocat
- ulei
Mod de preparare:
1. Amestecaţi bine toate ingredientele de la maioneză cu lămâie.
2. Tăiaţi chiflele pe jumătate şi puneţi câte o frunză de salată pe fiecare.
3. Ungeţi cu ulei o tigaie şi adăugaţi peştele. Gătiţi aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
4. Turnaţi sucul de lămâie şi presăraţi mărarul.
5. Puneţi câte o bucată de peşte peste salată, o lingură de maioneză şi arpagic.