burger-din-peste-cu-maioneza

Ingrediente:

Maioneză cu lămâie

  • 80gr. maioneză
  • 1/2 căţel de usturoi, tocat
  • coaja rasă de la ½ lămâie
  • 2 linguriţe mărar proaspăt

Burgers

  • 4 chifle
  • câteva foi de salată verde
  • 4 fileuri (aproximativ 120-150 gr. fiecare) peşte alb
  • sucul de la o lămâie
  • 1/4 ceaşcă mărar proaspăt
  • arpagic tocat
  • ulei

Mod de preparare:

1. Amestecaţi bine toate ingredientele de la maioneză cu lămâie.

2. Tăiaţi chiflele pe jumătate şi puneţi câte o frunză de salată pe fiecare.

3. Ungeţi cu ulei o tigaie şi adăugaţi peştele. Gătiţi aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.

4. Turnaţi sucul de lămâie şi presăraţi mărarul.

5. Puneţi câte o bucată de peşte peste salată, o lingură de maioneză şi arpagic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *