Camelia Şucu o viitoare bunică împlinită

Camelia Şucu o viitoare bunică împlinită
Foto: agentiadepresamondena.com

Au trecut trei ani de când Cristina Şucu, fata cea mică a Cameliei, s-a cununat religios cu Vlad Alexandru într-o ceremonie stilată, cu 300 de invitaţi, pe malul lacului Snagov. Bucuria a fost imensă dar, iată că acum mezina familiei Şucu, vine cu o altă veste care umple sufletul celor din familie. Cristina şi Vlad se pregătesc să devină părinţi peste puţin timp.

cristina mireasa
Foto: bihorstiri.ro

Vestea a fost confirmată chiar de viitoarea bunică, care, la 49 de ani arată nemaipomenit şi este extrem de fericită şi nerăbdătoare de sosirea primului nepoţel. Camelia Şucu a mărturisit că puţini apropiaţi aveau cunoştinţă de faptul că fiica ei este însărcinată în aproape şapte luni, şi că în toamnă fetiţa ei îi va dărui primul nepoţel sau nepoţică.

“Da, Cristina este însărcinată. Nu am ţinut sarcina ascunsă, însă, pur şi simplu, am simţit nevoia să împărtăşim şi să ne bucurăm aici, în casă. De multe ori îţi vine să urli de fericire şi să spui tuturor anumite lucruri, realizări. Alteori, alegi să păstrezi doar pentru tine anumite momente. Acesta este unul dintre ele. Mulţumim lui Dumnezeu pentru darul pe care ni-L pregăteşte, nu pot spune în cuvinte cât sunt de recunoscătoare. Mă bucur enorm pentru fiica mea. E haios că nu ştim sexul copilului nici până acum. Cristina nu a vrut să ştie acest lucru, iar noi i-am respectat decizia deşi suntem cu toţii foarte curioşi. Sarcina este una fără probleme şi până în acest moment nu am făcut pregătiri. O să facem atunci, când va naşte. Ar fi culmea ca alegerea mobilierului copilului, în funcţie dacă va fi fetiţă sau băiat, să reprezinte o problemă pentru noi. Rezolvăm pe loc, doar cu asta ne ocupăm”, a mărturisit Camelia Şucu pentru wowbiz.ro.

mireasa in mijloc
Foto: wowbiz.ro

Camelia Şucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri, activând în retailul mobilei de lux dar şi în design sau agricultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *