Campioană olimpică cu bebe de nota 10

Campioană-olimpică-png
foto: exclusivnews.ro

Maria Olaru, acum în vârstă de 33 de ani, se poate mândri cu un palmares bogat. Gimnastă de talie mondială, medaliată cu aur pe echipe și argint la individual compus, la Jocurile Olimpice de vară din 2000 desfășurate la Sydney, Australia, Maria a început gimnastica la vârsta de 6 ani, iar cinci ani mai târziu a fost promovată în lotul de senioare.

În cadrul lotului olimpic de junioare a participat la Campionatele Europene de Junioare din Anglia (Birmingham), unde a cucerit locul întâi la sărituri, devenind astfel Campioană Europeană. La 17 ani, Maria a câstigat medalia de aur cu echipa și cea de argint la sărituri, la Campionatele Europene din Rusia (Sankt Petersburg). Un an mai tarziu a câștigat medalia de aur cu echipa, aur la individual compus şi bronz la sărituri, la Campionatele Mondiale din China. Titlul mondial la individual compus este al doilea din istoria gimnasticii feminine românești, primul fiind obținut de Aurelia Dobre în 1987 la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, Olanda.

La finalul anului 2000, Maria Olaru decide să se retragă în glorie din activitatea competițională.

Discretă cu viaţa personală, Maria a ţinut departe de ochii lumii relaţia cu preşedintele PRU Bogdan Diaconu, cei doi căsătorindu-se civil în urmă cu două săptămâni.

Din relaţia celor doi, ieri a venit pe lume un băiețel, pe nume Mihai.

Fericitul tătic a împărtăşit bucuria naşterii primului său copil, postând pe un cont de socializare următorul mesaj: „Mulţumesc, Maria Olaru! La 9h34m mi-ai făcut cel mai frumos cadou! Mihai, un băieţel de nota 10, aşa cum ai fost tu toată viaţa! Te iubim“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *