Sore
Foto: facebook

Sore Mihalache (25 de ani) a fost remarcată de producătorii de la Play&Win la vârsta de 17 ani pe când participa la emisiunea „Faimoşii – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruţă”. Aceştia au format trupa Crazy Win, alături de care Sore a lansat în 2009 piesa „Beautiful Lover”. Apoi vocea ei a propulsat-o pe scenă, alături de Cici de la Sistem, într-un proiect de cover-uri interpretate live în toată ţara.

Din 2011 Sore a semnat cu MediaPro Music, a lucrat de atunci cu Smiley & HaHaHa Production şi a colaborat o vreme cu trupa LaLa Band. În septembrie 2011, Sore Mihalache a primit rolul Sarei Năstase din serialul muzical „Pariu cu viaţa” de la PRO TV. S-a lansat şi solo cu piesa ‘„Different’”, iar în 2013 a lansat împreună cu Mihai Ristea piesa „Beautiful Life”.

lala band
Foto: bravonet.ro

Au urmat alte colaborări, cu Dorian, pentru „Bad Boy Is Back” și a participat în show-ul „Dansez pentru tine’”, unde s-a clasat pe locul al doilea în finală, alături de Dark George. La începutul lui 2014 lansează piesa „Dor să-ți fie dor”, care ajunge în topuri foarte repede și devine una dintre piesele anului. Tot spre începutul anului filmează în noua telenovela „O nouă viaţă”.

În vara lui 2014 lansează un nou clip, „Inima”, în care experimentează saltul cu parașuta. Apoi înregistrează piesa „Persoana mea” alături de Trada, dar şi o piesă nouă, alături de trupa Bere Gratis. Anul acesta a jucat în filmul „De ce eu?”. În plus, Sore a absolvit Regia şi pregătește proiecte și în acest domeniu. În prezent, Sore poate fi văzută și pe micul ecran, la PRO TV, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Pe plan personal, Sore a avut o relaţie cu colegul din LaLa Band, Rapha Tudor, după care l-a cunoscut pe avocatul Mircea Julean. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, s-au mutat împreună și au schimbat mai multe locuințe deja, pentru că sunt determinați să păstreze cât mai mult timp discreția asupra relației lor.

Sore si iubitul asu prefera sa iasa seara din casa pentru a-si cumpara ceea ce au nevoie. Acestia au fost fotografiati in zona parcului Herastrau la o benzinarie. De remarcat faptul ca Sore are incredera deplina in iubitul sau, lasandu-i pe maini masina sa.
Foto: click.ro

În acest moment, cântăreaţa traversează o etapă importantă atât în plan personal cât şi profesional. Sore a lansat recent single-ul „Când vremea e rea”, ocazie cu care a dat marea veste: va deveni mamică!. Cântăreața a ale să facă anunțul pe o pagină de socializare. Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie…voi fi mamică!. Piesa şi clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum şi mă bucur să transmit asta, inedit, muzical.”

“Bucuria mea este imposibil de descris pentru că piesa “Când vremea e rea” vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi, voi deveni mamă în curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru în versurile piesei şi în povestea clipului. Îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile Hahaha, într-o seară ploioasă, unde ne-am adunat, Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă, piesa descrie exact ceea ce simt. În acelaşi timp, oricine se poate regăsi în piesa “Când vremea e rea”, pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă”, a declarat Sore în comunicatul prin care anunţa lansarea piesei.

Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi este compusă de Şerban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley şi Sore, iar versurile sunt scrise de Sore, Smiley şi Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de către Iulian Moga şi a fost filmat într-un apartament din zona Primăverii.

În cadrul unei emisiuni de la Pro Tv, Sore a dat mai multe detalii despre sarcina sa. Sunt foarte emoţionată. O să avem un bebe şi va fi fetiţă. M-am îngrăşat doar trei kilograme şi sper să o ţin tot aşa”, a spus cântăreaţa. În ciuda faptului că sarcina evoluează de minune, Sore întâmpină şi câteva probleme. Nu dorm bine, iar de la 3 la 7 dimineaţa sunt trează, am insomnii, stau pe balcon şi mă uit la vecini”, a mai declarat ea

Anunţul făcut de Sore a fost extrem de apreciat de fanii acesteia iar mesajele frumoase şi felicitările nu au întârziat să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *