Candice Accola una dintre vedetele serialului „Vampire Diaries” aşteaptă primul copil

0
Candice Accola
Foto: spanish.fansshare.com

Simpatica blondă Candice Accola, este cea care dă viaţă personajului Caroline Forbes în „The Vampire Diaries”, un serial american de televiziune pentru adolescenți, creat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith.

Dacă în carieră totul merge de minune, nici viaţa sentimentală nu este în umbră, căci actriţa a aflat de curând că este însărcinată. Candice Accola este căsătorită din octombrie 2014 cu Joe King, membru al formației The Fray.

Blonda în vârstă de 28 de ani a făcut anunţul într-un mod adorabil pe Instagram şi a primit aproape instantaneu peste 200.000 de like-uri. Candice s-a pozat alături de soţul şi cele două fiice vitrege, îmbrăcată într-un tricou proaspăt pictat, cu o inimioară în interiorul căreia este scris Baby.

Candice Accola1

Actrița a scris Câteodată e mai bine să-ți petreci sâmbăta desenând pe tricouri și făcând super fotografii. Happy Monday la toată lumea! Nu am burritos în burtă. Mulțumesc prietenului nostru care a venit în vizită și a făcut această frumoasă fotografie.După câte vedem în imagine, Candice Accola va naște pe la începutul anului 2016 așa că s-ar putea ca ea să nu participe la sfârșitul filmărilor din sezonul 7, care se derulează din iunie 2015 până în aprilie 2016. Rămâne de văzut dacă faptul că actrița este însărcinată are un impact asupra serialului. Primul episod din sezonul 7, The Vampire Diaries va fi difuzat în 8 octombrie pe postul de televiziune american The CW și este intitulat 22 190 days.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *