Cannelloni cu spanac şi ricotta

Ingrediente:
- ½ pachet cannelloni
300gr. de spanac - 4 căni roșii cu pulpă şi suc
- 150gr. parmezan ras
- 700gr. ricotta
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 2 căței de usturoi pisat
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180ºC.
2. Căliţi uşor ceapa, după care adăugaţi spanacul. Lăsaţi pe foc până când se înmoaie.
3. Daţi la blender 30gr. de parmezan, spanacul şi ricotta.
4. Umpleţi cannelloni cu amestecul de spanac.
5. Aşezaţi cannelloni în tavă, turnaţi sucul şi roşiile și presărați parmezanul rămas.
6. Daţi la cuptor până când pastele sunt făcute.
7. Serviţi imediat o porţie de cannelloni cu spanac şi ricotta.