Cântăreaţa Aylin Cadîr şi-a botezat băieţelul

Aylin Cadîr
Foto: sundaypr.com

Cântăreaţa actriţă şi actriţa cântăreaţă, Aylin Cadîr este o femeie sensibilă, veselă, prietenoasă. A ştiut să îşi vadă de treburile ei şi să stea departe de scandaluri.

Aylin şi-a cunoscut soţul în vremea când avea 17 ani şi cânta într-o trupă de succes la acel moment. Fetele au fost invitate să cânte la un eveniment în Eforie. Aylin zâmbeşte şi acum când îşi aduce aminte de întâmplare. Spune că toate fetele puseseră ochii pe frumuşelul Traian care avea aceeaşi vârstă cu ele. A trecut evenimentul, iar fetele, care locuiau toate într-un apartament închiriat de producători, şi-au văzut mai departe de concerte. Numai Aylin a fost fata care i-a cucerit inima tânărului Traian, alintat Bebe.

Aylin şi Bebe formează un cuplu de 12 ani, iar în urmă cu patru ani au devenit soţ şi soţie.

la nunta
Foto: apropotv.ro

Visul lor de a deveni părinţi a devenit realitate acum câteva săptămâni. Aylin a născut la începutul lunii septembirie 2015 un băieţel care a primit numele Pavel Ali.

bebe aylin
Foto: facebook

Într-un interviu pentru Viva!, Aylin îşi mărturisea intenţia de a-şi boteza copilul: „Noi ne-am păstrat fiecare religia nefiind propriu-zis oameni religioşi, ci mai degrabă dintr-un respect faţă de tradiţiile, familiile şi religiile noastre. Însă nu suntem practicanţi. În momentul ăsta cel mai logic e să botezăm copilul, pentru că avem de gând să trăim aici, într-o ţară creştină, înconjuraţi de creştini. Şi mai cred că cineva are dreptul să-şi aleagă singur religia şi dacă va vrea să o schimbe, va fi liber să o facă”.

În acest weekend micuţul a fost botezat. Cântăreaţa şi actriţa de origine turcă Aylin a fost înconjurată de familie, dar şi de bunele sale prietene, Laura Cosoi şi Crina Semciuc, cele trei şi micuţul proaspăt creştinat apărând într-o poză bună de pus în ramă.

cu fetele
Foto: facebook

„Prietenie, dragoste, viitor” a fost mesajul cu care Laura Cosoi şi-a însoţit fotografia de la botez, postată pe pagina sa personală. Cele 3 prietene zâmbesc fericite, iar Aylin arată cu adevărat minunat în timp ce îşi ţine bebeluşul în braţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *