Leah Jenner
Foto: facebook

La 32 de ani, cântăreaţa Leah Jenner a devenit mămică pentru prima dată. Soţul ei, Brandon Jenner, în vârstă de 34 de ani este fiul lui Bruce Jenner, tatăl adoptiv al celebrei Kim Kardashian. Bruce şi Leah sunt de meserie cântăreţi. Cei doi cântă împreună în trupa ce le poartă numele. Astfel că micuţii din numeroasa familie Kardashian, North West, Mason, Penelope şi Reign Disick vor avea în curând un nou partener de joacă.

Brandon și Leah
Foto: dailytrojan.com

Leah Jenner trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei! Cântăreaţa a devenit mămică de curând.
” Este fără îndoială cea mai frumoasă şi profundă perioadă din viaţa mea dar, în acelaşi timp o mare provocare din punct de vedere emotional, spiritual și fizic” a mărturisit proaspăta mămică pe contul ei personal.

Cântăreaţa a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare ţinând în braţe minunea de bebeluş, care-i umple sufletul de fericire.

leah cu copilul
Foto: facebook

„Este o onoare. Cel mic”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Leah Jenner.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare secundă. Brandon și cu mine avem grijă de sănătatea micuţei noastre, Eva James Jenner. Mă simt onorată de creşterea acestei micuţe vieți în interiorul meu şi sunt uimită de puterea corpului feminin. Îmi place să fiu însărcinată. ” a adăugat ea

leah gravida
Foto: facebook

Brandon și Leah vor juca un rol în „E ‘s! ” iar sosirea fiicei lor ar putea fi o parte din spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *