Captain America îndrăgostit de fiica lui Phil Collins

Captain-America-îndrăgostit-de-fiica-lui-Phil-Collins
Foto: ok-magazin.de

De câteva zile, presa americană vuieşte despre un nou cuplu la Hollywood. Este vorba despre faimosul Chris Evans, interpretul personajului Captain America într-o serie de filme inspirate din universul Marvel, şi Lily Collins, actriţă şi fiica celebrului Phil Collins.

Cei doi s-au cunoscut în luna februarie, la tradiţionala petrecere organizată de revista Vanity Fair după gala de decernare a premiilor Oscar.

O sursă din anturajul lor a declarat publicaţiei Us Weekly: „Sunt abia la începutul relaţiei lor. Însă se distrează foarte bine împreună şi sunt dispuşi să îşi acorde timpul de care au nevoie pentru a vedea în ce direcţie se îndreaptă relaţia lor”.

La 33 de ani, Chris Evans este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. În viaţa personală, Evans a avut două relaţii mai serioase, una de doi ani cu actriţa Jessica Biel şi alta, cu năbădai, alături de actriţa Minka Kelly. Pe plan profesional, Chris Evans s-a făcut remarcat prin rolurile din filmele „Ţestoasele Ninja”, „Cei patru fantastici”, „Căpitanul America” şi „Răzbunătorii”.

La 25 de ani, Lily Collins este în plină ascensiune profesională. A devenit cunoscută prin rolurile interpretate în filme precum „Oglindă, Oglinjoară”, „Profesoara de engleză” şi „Povestea unui campion”. Nici Lily Collins nu a scăpat de ochii vigilenţi ai presei, menţionate fiind relaţiile cu câţiva actori celebri printre care Jamie Campbell Bower, Thomas Cocquerel şi Taylor Lautner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *