Moş Nicolae bate deja la uşă, iar micuţii se pregătesc emoţionaţi să descopere jucăriile preferate alături de ghetuţe. Grea sarcină pentru părinţii care trebuie să descopere ce-şi doresc picii, dar mai ales să găsească echilibrul între a cumpăra o jucărie care o să le placă şi un produs cât mai ieftin şi de calitate.

Care sunt cele mai aşteptate cadouri de Moş Niculae

Magazinele, inclusiv cele online, se întrec zilele acestea în oferte de mii de  jucării, pentru toate vârstele. O misiune aproape imposibilă pentru părinţii care trebuie să se descurce în alegerea unui cadou potrivit din avalanşa de opţiuni.

Reducerile consistente din această perioadă ar trebuie să vă uşureze sarcina, iar noi vă prezentăm câteva variante de jucării care au reuşit să le atragă atenţia copiilor anul acesta.

Produsele generate de succesul producţiei de animaţie „Frozen“ sunt şi preferatele fetiţelor din România. Rochiţe asemănătoare cu cele ale personajelor Elsa şi Anna, cu preţuri între 75 sau 90 de lei şi până la 250 sau chiar 300 de lei, lansatorul de zăpadă Frozen, la 169 de lei, pe magazinulprichindel.ro, redus de la 239 de lei, aparat de împletit părul Frozen, la noriel.ro, cu 79.90 lei etc, opţiunile sunt nenumărate. Nu putem uita păpuşa Elsa care cântă, la 299 de lei, pe crazytoys.ro.

 

Tot pentru fetiţe, modelele de păpuşi Maia încă sunt foarte solicitate, conform reprezentanţilor magazinelor de profil, cum ar fi păpuşa Maia cu tabletă (149.90 lei la noriel.ro) sau păpuşa Maia care creşte, la 139.90 lei.

Bineînţeles, jocurile LEGO nu-şi pierd niciodată farmecul, indiferent de vârstă, iar pe legoduplo.ro puteţi alege varianta potrivită pentru fetiţe sau băieţi, cu vârsta până la 5 ani, la preţuri cuprinse între 44.99 lei şi 620 lei, în funcţie de complexitatea jocului şi numărul de piese.

Un „hit“ de sezon este pasărea interactivă DigiBirds, care cântă, fluieră şi ciripeşte, un exemplu fiind DigiBufniţa Morgan, la 69.80 lei pe nicoro.ro, sau Oscar, la 74.80 lei.

O jucărie unisex, potrivită pentru familiile cu mai mulţi copii, este setul format din acvariu şi ţestoasa Robo Turtle verde, la 129.80 lei pe nicoro.ro.

Băieţii se vor bucura să-şi completeze colecţia de roboţi Transformers, dacă sunt preferaţii lor, cu preţuri între 15 lei şi 199 de lei, pe jucariishop.ro, la reducere, în funcţie de model. Jucăriile Star Wars sunt şi ele dorite de băieţi, mai ales că se apropie lansarea următorului film din seria Star Wars, „Star Wars: Trezirea forţei“, la 18 decembrie. Hasbro are o gamă largă de jucării inspirate de seria clasică, de tipul figurină Starmtroopers de 30 cm, la 67.54 lei, sau mască Kylo Ren la 71.54 lei, pe acelaşi site, dar şi diferite săbii cu laser.

Nu în ultimul rând, pe lista jucăriilor preferate de copii rămân şi produsele din seria Mia and Me, My Little Pony, Violetta, Barbie sau Sofia întâi

sursa: avedarul.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *