Care sunt vedetele care s-au casatorit dupa prima tinerete

0

mireasa

Rochia albă de mireasă nu mai are semnificația pe care o avea odată, poate și de aceea multe dintre femeile trecute bine de prima tinerețe au îmbrăcat rochia de mireasă, chiar dacă aveau peste 40 de ani, copii acasă, dar și divorțuri la activ, informează ele.ro.

Gabriela Firea

nunta gabriela firea

Gabriela Firea a îmbrăcat rochia de mireasă cu câteva luni înainte de a împlini 40 de ani. Gabi a ținut să respecte toate tradițiile atunci când s-a căsătorit cu Florentin Pandele, așa că nu au lipsit, în afară de rochia albă, voalul și jartiera.

Când s-a căsătorit prima dată, Gabriela a purtat un tricou galben și o fustă înflorată și cu primul soț a fost cununată doar civil, de aici poate și dorința ca a doua oară să îmbrace rochia de mireasă.

Adina Alberts

adina-alberts

Adina Alberts a îmbrăcat rochia de mireasă la 44 de ani. Ce-i drept, medicul estetician nu își arată vârsta, iar rochia de mireasă a fost una destul de simplă, ba chiar unii au spus că modelul a fost unul bătrânicios, care nu i-a pus deloc în valoare silueta și formele, chiar daca era o creație Alexander McQueen.

Căsătoria cu afaceristul Viorel Catarama nu este prima pentru Adina Alberts. Ea a mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă când s-a măritat cu un milionar olandez.

Elena Cârstea

elena carstea

Și Elena Cârstea a îmbrăcat rochia de mireasă tot la 44 de ani, în 2006, când s-a căsătorit cu Gleen, un om de afaceri din Statele Unite.

Cântăreața a avut parte de o nuntă superbă la Miami și a purtat o rochie de mireasă, mulată, cu o trenă imensă și voal.

Elena Lasconi

Elena-Lasconi

Elena Lasconi s-a căsătorit la 40 de ani, însă a ales o rochie de mireasa atipică, inspirată din costumele populare românești, iar în loc de voal a purtat o cunună de flori.

Toată nunta a avut aceeași tematica inspirata din folclorul național, iar Elena a fost o mireasă admirată de toată lumea.

sursa: sursazilei.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *