sâmbătă,decembrie 4, 2021

Cârnaciori-pane

Ingrediente:
• 600gr. carne de porc tocată și condimentată după gust
• 18 biscuiți pătrați
• 1/2 cutie de ceapă prăjită
• 1 linguriță boia de ardei dulce
• 1 linguriță pătrunjel tocat

Mod de preparare:
1. Puneți la mixer biscuiții, ceapa prăjită și condimentele.
2. Încălziți cuptorul la 200° C. Luați câte puțin din carne, dați formă de cârnăcior și treceți prin amestecul de biscuiți.
3. Puneți hârtie de copt în tavă, așezați cârnăciorii și dați la cuptorul încălzit în prealabil timp de 30-35 minute întorcând o dată la jumătatea timpului de preparare. Scoateți din cuptor pe un prosop de hârtie și serviți imediat niște cârnăciori pane delicioși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *