Carne-de-porc-cu-porumb

Ingrediente:

Pentru sos cu usturoi :

• 1 borcan de smântână
• 1 cățel de usturoi ras
• pătrunjel
• piper

Pentru tocană:

• 700gr. cartofi fierți și tăiați în felii
• 700gr. carne de porc
• 300gr. porumb din conservă
• 1 borcan de smântână
• 1 plic de plante pentru kebab
• 2 linguri ulei de măsline
• 1 cățel de usturoi
• 1 ardei roșu
• sare
• piper

Mod de preparare:
1. Tăiați carnea în bucăți mici. Faceți o marinată cu ulei de măsline și ierburi kebab. Marinați carnea pentru un sfert de oră la temperatura camerei.
2. Puneți pe foc, timp de 5 minute, carnea, usturoiul și ardeiul tăiat în fâșii.
3. Adăugați cartofii, amestecând constant. După 10 minute, adăugați porumbul.
4. Faceți mujdei de usturoi cu ingredientele de mai sus. Serviți carne de porc cu porumb alături de o salată verde sau de o salată de castraveți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *