sâmbătă,decembrie 4, 2021

Carne de vită în cupe de salată

carne-de-vita-in-cupe-de-salata

Ingrediente:

  • 500gr. carne tocată de vită
  • 1 linguriță ulei vegetal
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 2 linguriţe de ghimbir proaspăt ras
  • 1 ardei iute, tocat mărunt (opţional)
  • 1 cană castane de apă, fin feliate
  • 1 lingură sos de Hoi Sin
  • 2 linguri sos de soia
  • 4 cepe verzi, tocate mărunt
  • 2 ceşti de fidea de orez fiartă
  • 1 salată iceberg

 

Mod de preparare:

1. Încingeţi uleiul într-un wok mare sau tigaie, adăugaţi carnea de vită, usturoiul și ghimbirul şi gătiţi 2-3 minute.

2. Adăugaţi pe rând ardeiul iute, castanele de apa, sosul hoisin, sosul de soia, ceapa, fideaua de orez și amestecaţi bine.

3. Serviţi compoziţia din carne de vită în cupe de salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *