Carrie Underwood a devenit mămică pentru prima oară

Carrie-Underwood-a-devenit-mămică-pentru-prima-oară
foto: usmagazine.com

Cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, frumoasa Carrie s-a remarcat în 2005 după ce a câştigat al patrulea sezon al show-ului ”American Idol”.

A devenit rapid unul dintre cei mai proeminenți artiști din industria muzicală, stabilind, și chiar depăşind, mai multe recorduri de-a lungul carierei sale. Performanțe ei remarcabile au introdus-o în ”Grand Ole Opry ” în 2008 și în ”Oklahoma Music Hall of Fame” în 2009. A câștigat o mulţime de premii , inclusiv şapte premii Grammy , șaisprezece ”Billboard Music Awards” , unsprezece ”Academy of Country Music Awards” și opt ”American Music Awards”, precum şi o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original .

pe-scenja
foto: 1st-name.com

Având peste 64 de milioane de discuri vândute la nivel global, veniturile ei, sunt estimate de Forbes la peste 110 milioane de dolari, fiind astfel cea mai mare artistă ”American Idol”din toate timpurile.

Cu un suflet mare, Carrie s-a implicat în numeroase acţiuni filantropice. În semn de mulţumire, a deschis în oraşul natal, o fundaţie care vine în ajutorul nevoilor şi serviciilor comunităţii. Printre altele, fundaţia a achiziţionat instrumente muzicale în valoare de peste 120.000 dolari pentru programele de muzică precum a făcut şi o donaţie de 350.000 dolari şcolilor. Iubitoare de animale, Carrie a deschis, tot în localitatea natală, un centru pentru animale.

În luna mai 2012, Carrie a anunțat că va dona 1 dolar din fiecare bilet vândut din turneul ”Blown Away Tour” la Crucea Roşie Americană. Un an mai târziu, în timp ce turneul se apropia de sfârşit, artista a donat 1 milion de dolari către Crucea Roşie, pentru ajutarea victimelor tornadei care a lovit statul ei natal, Oklahoma.

Carrie-cu-sotul
foto: abcnews.go.com

Pe Mike Fisher, jucător de hochei, l-a cunoscut la sfârșitul anului 2008, la unul dintre concertele ei.

inelul-de-logodna
foto: billboard.com

Doi ani mai târziu au ieşit pentru prima oară în public şi au anunţat că se vor căsători în curând. Aşa încât, pe 10 iulie 2010, Carrie şi Mike şi-au unit destinele în faţa a peste 250 de invitaţi la celebrul Ritz-Carlton Lodge, din Georgia.

gravida
foto: popsugar.comjpg

Patru ani mai târziu cei doi anunţau cu mare bucurie că în această primăvară vor deveni părinţi. Si au devenit! Carrie, în vârstă de 31 de ani, a născut de curând un băieţel perfect sănătos care a primit nota maximă la naştere. Din cale afară de fericită, cântăreaţa a ţinut să împărtăşească acest eveniment şi cu prietenii virtuali. Prin urmare, a postat pe un cont de socializare primele imagini cu bebeluşul.

„Mâini şi degeţele micuţe. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un cadou minunat! Isaiah Mischael Fisher, născut în 27 februarie. Bine ai venit, înger dulce”, este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Carrie Underwood.

bebe
foto: facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *