Cartofi cu bacon

Ingrediente:
- 4 felii groase de bacon
- 3 cartofi , decojiți și tocati (aproximativ 4 cești)
- 2 lingurițe de sare
- 2/3 cană lapte bătut
- 2 linguri de unt
Mod de preparare:
- Puneți cartofii tocați și sarea într-un vas și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și lăsați până când se înmoaie, aproximativ 5-10 minute.
- În timp ce cartofii sunt pe foc, puneți baconul într-o tigaie cu ulei și lăsați până devine crocant, aproximativ 10 minute. Scoateți pe un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de grăsime, apoi tăiați în bucăți mici.
- Încălziți laptele bătut și untul într-o cratiță până când untul este topit.
- Puneți toate ingredientele într-un castron mare și amestecați cu mixerul până se obține o compoziție pufoasă.