cartofi-noi-cu-nuca-de-cocos

Ingrediente:

  • 2 cartofi mari (cartofi noi)
  • 1/2 cană lapte de cocos, încălzit
  • 1 lingură sirop de arțar
  • 1/4 linguriţă scorţişoară măcinată
  • 1/4 linguriță de sare
  • fulgi de nucă de cocos, opțional

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 grade.
  2. Faceţi găuri în cartofii dulci și puneţi-i în tava acoperită cu hârtie pentru copt. Coaceți timp de 1 oră. Lăsaţi să se răcească ușor.
  3. Curățați coaja de pe cartofi.
  4. Puneţi la mixer cartofii, laptele de cocos, siropul de arțar, scorţişoara, sarea şi amestecaţi bine până ce compoziţia devine pufoasă.
  5. Dacă doriţi, presăraţi cu nucă de cocos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *