Cartofi noi cu spanac şi brânză

0

Cartofi noi cu spanac şi brânză

Ingrediente:

  • O cană spanac fiert
  • 3-4 cartofi
  • 3 linguri smântână de gătit
  • 5-6 căţei de usturoi
  • O cană de mozzarella rasă
  • 2 linguri unt
  • Sare şi piper

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în apă clocotită şi se lasă câteva minute, doar până se înmoaie uşor, dar nu se fierb de tot.

Spanacul se pune într-o tigaie de Teflon, iar peste el se adaugă smântâna, o lingură de unt, jumătate din cantitatea de mozzarella, usturoiul şi condimentele. Se amestecă cu o spatulă de lemn şi se lasă la foc mic să fiarbă timp de câteva minute.

Într-o tavă unsă cu o lingură de unt se aşează un strat de cartofi, apoi deasupra se distribuie compoziţia de spanac, iar la sfârşit se presară restul de mozzarella.

Se dă la cuptorul încins la 180 de grade, şi se lasă 15-20 de minute până se rumeneşte frumos.

Să aveţi poftă!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *