Cartofi umpluţi cu brânză Roquefort

Cartofi-umpluţi-cu-brânză-Roquefort

Ingrediente:

  • 2 cartofi mari
  • 2 ouă
  • 50gr. brânză Roquefort
  • miezul de la 10 nuci
  • 2 linguri smântână
  • piper alb măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

1. Fierbeţi cartofii şi lăsaţi să se răcească. Separaţi albușurile de gălbenușuri. Tăiaţi brânză Roquefort în cuburi mici.

2. Încălziţi cuptorul la 200 ° C. Decupaţi o gaură în fiecare cartof şi puneţi cartofii într-un vas de copt.

3. Puneţi în fiecare cartof amestecul format din albușuri de ou, miezul de cartofi, o lingură de smântână, piper, sare, branză şi nuci. Daţi la cuptor aproximativ 15 minute. Scoateţi vasul din cuptor, adăugaţi gălbenușurile şi mai băgaţi la cuptor 3 minute. Serviti imediat o porţie de cartofi umpluţi cu brânză Roquefort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *