În ultimul timp este o modă şi printre vedetele autohtone să fugă la altar cât mai departe de ochii curioşilor şi chiar şi de România, pentru a fi sigure că nu vor avea parte de niciun intrus.

Doar cu familia şi alături de câţiva prieteni, vedetele au ales să petreacă departe de ochii presei şi a curioşilor.

Monica Anghel

Monica Anghel este una dintre acele vedete care s-au căsătorit în secret. Cu puțin înainte de a naște, Monica a fost condusă la altar de soțul ei, care s-a ocupat de toate pregătirile. Pentru a se asigura că nu vor exista probleme atunci când îi va propune să se căsătorească, actualul soț al Monicăi Anghel a aranjat totul: „Da, este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit, înainte de naştere. Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint”, spunea la vremea respectivă cântăreaţa.

Monica Anghel
Foto: click.ro

Cornel Ilie

Solistul trupei Vunk a făcut pasul cel mare şi s-a însurat în mare secret cu iubita sa, Eliza, o blondă în vârstă de 25 de ani. „Nu ştiu când o să mă însor, nu îmi fac planuri d-astea, o să fie un pas firesc. Dacă nu pot ţine verigheta pe deget, o să o pun pe lanţ. Să văd dacă pot cânta la nuntă sau poate e Brenciu liber”, declara cântăreţul şi compozitorul pentru Kanal D, cu mai mult timp în urmă.

cornel ilie
Foto: facebook

Ioana Băsescu

Și Ioana Băsescu a vrut să se ascundă de ochii lumii şi a făcut acest lucru tocmai la Primăria din Azuga atunci când a spus „Da!”. Graba a fost şi mai mare având în vedere că Ioana şi soţul ei, Radu Petru Pricop, urmau să devină părinţi.

ioana basescu
Foto: libertatea.ro

Andreea Antonescu

Fosta jumătate a trupei „Andre”, Andreea Antonescu, este și ea printre discretele vedete care s-au căsătorit în secret. Frumoasa cântăreață l-a luat de soț pe Traian Spak în anul 2013, tatăl fetiței ei, Sienna, care avea atunci un an și 8 luni. La nuntă a nășit-o chiar Andreea Bălan, cealaltă jumătate a fostei trupe, cu care a rămas în relații foarte bune.

andreea
Foto: facebook

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *