Casey Wilson, o mămică fericită!

Casey Wilson
Foto: concordmonitor.com

Cunoscută mai ales pentru rolul lui Penny Hartz din serialul de comedie Happy Endings, actriţa Casey Wilson şi soţul ei David Caspe, scenarist şi regizor, au devenit pentru prima oară părinţi.

David Caspe este omul din spatele proiectelor Happy Endings şi Marry Me, iar Casey Wilson a jucat în filme precum: Julie & Julia, Killers sau The Guilt Trip.

Casey şi David s-au întâlnit prima oară în 2010 când actriţa a participat la audiţiile pentru serialul Happy Endings, dar au început să se întâlnească abia un an mai târziu. La trei ani după prima întâlnire, chiar de Ziua Muncii, cei doi sau logodit. După câteva luni scurse de la logodnă, Casey şi David au făcut pasul cel mare. Căsătoria celor doi a avut loc anul trecut în luna mai în Ojai, California, iar cel care a oficiat ceremonia a fost chiar fratele miresei, Fletcher Wilson.

Casey şi David
Foto: abc7.com

Vedeta din filmul „Gone Girl” trece printr-o perioadă fericită a vieţii şi, în acelaşi timp împlinită, odată cu apariţia micuţului în viaţa ei.

Însă drumul până la acest „final fericit” nu a fost deloc uşor, actriţa având o sarcină extrem de dificilă. În luna martie, Casey a apărut pe coperta Fit Pregnancy, iar în interviul acordat pentru acea ediţie, a confirmat tulburările din fazele timpurii ale sarcinii. Actriţa a mărturisit că „Mă simt mult mai bine acum decât în perioada de început a sarcinii. Până în cea de-a 16 săptămână m-am simţit obosită şi bolnavă, ca într-o ceaţă, ca şi cum aş fi avut o mahmureală.”

Cu toate că îşi dorea o fetiţă, actriţa s-a simţit uşurată când a aflat că va avea un băieţel, şi asta deoarece relaţia pe care a avut-o cu mama ei a fost una extrem de apropiată. Aşa cum a mărturisit, acest lucru a făcut-o să-şi dea seama că nu era încă pregătită pentru o fetiţă.

Casey şi David au aşteptat cu mare nerăbdare să devină părinţi iar acum, că fiul lor dorit a sosit, sunt pregătiţi pentru un nou capitol din viaţa lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *