Castigatorii concursului „Mami si Bebe” in saptamana 26mai – 2iunie

0

Castigatorii din aceasta saptamana ai consursului sunt:

  • Criveanu Andreea: Scaun auto + 1 pachet „Mami si bebe”
  • Cuzescu Andra: Balansoar + 1 pachet „Mami si bebe”
  • Pasu Maria (in locul Anei Cinda): Marsupiu + 1 pachet „Mami si bebe”

Castigatorii sunt rugati sa transmita un email cu datele lor de contact la adresa concurs@fares.ro si sa faca dovada cu bonul fiscal a achizitiei unui produs Fares, conform regulamentului concursului.

Intrucat castigatoarea Cinda Ana a fost invalidata deoarece a furnizat o adresa de mail gresita si nu a putut fi contactata pe nici o cale de catre organizatorii concursului, ea a fost invalidata, iar castigatorul extras ca rezerva este Pasu Maria.

 

Va asteptam in continuare la concurs!

 

 

Concurs FARES: “Mami si bebe”, singura gama naturala pentru mamici si cei mici, te premiaza!

FARES are grija de plante, ca ele sa aiba grija de tine si de puiul tau. Mami si Bebe, singura gama naturala pentru mamici si cei mici, iti trateaza starile de greata din sarcina, colicile si febra micutului tau.

Pentru că a deveni mamă aduce cu sine un sentiment cu totul special, avem un concurs prin care va invitam sa ne impartasiti printr-un comentariu, momentul in care v-ati simtit pentru prima data parinte. Vom alege castigatorii prin tragere la sorti, saptamanal, iar pe 9 iunie vom desemna castigatorul Marelui Premiu . Mult succes si asteptam comentariile voastre!

Untitled

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

  1. Comenteaza pe aici sau Facebook si spune-ne despre cea mai frumoasa experienta de cand esti parinte sau lasa-ne o poza cu un moment fericit din viata copilului tau.
  2. Acceseaza acest link si lasa datele personale: nume, adresa de email, telefon, pentru a putea fi contactat atunci cand facem tragerea la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 12.05 – 08.06.2015. Castigatorii vor fi validati doar daca fac dovada achizitionarii a cel putin un produs din gama Fares-Mami si bebe, antedatat zilei participarii la concurs. Detalii despre regulamentul concursului aici.

Marele premiu: 1 Carucior 3 in 1 Trio Sprint + pachet Mami si Bebe – castigatorul va fi extras in data de 9 iunie 2015  Untitled
Premii saptamanale:•        Cate un Balansoar  bebe + pachet Mami si Bebe- castigatorii vor fi extrasi in datele de 19 mai si 2 iunie 2015  balansoar
•        Cate un Scaun AutoConcord 2014 + pachet Mami si Bebe – castigatorii vor fi extrasi in datele de 19 mai, 26 mai si 2 iunie 2015  scaun
•        Cate un Marsupiu 3 pozitii Confort + pachet Mami si Bebe – castigatorii vor fi extrasi in datele de 19 mai, 26 mai, 2 iunie si 9 iunie 2015  marsupiu gri_25

 

Pachetul Mami si bebe de la Fares va cuprinde: 

Capsule Biosept pentru femei insarcinate si mamici care alapteaza, Sirop Biosept pentru sugari si copii mici, Supozitoare Fitofebril pentru sugari si copii mici, Comprimate masticabile Emetofit pentru femei insarcinate, Solutie Baby Calm pentru sugari si copii mici, Ceai Baby Calm.

Untitled

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *