Cât de bine seamănă Ivona cu celebrul ei tătic Mugur Mihăescu

0
Cât de bine seamănă Ivona cu celebrul ei tătic Mugur Mihăescu
Foto: ziarelive.ro

Liderul grupului umoristic “Vacanţa Mare”, Mugur Mihăescu alias Garcea, este fericitul tată al unei frumoase adolescente. Conform celor de la kanald.ro, actorul este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent în legătură cu problemele şi aspiraţiile tinerilor.

“Facem multe lucruri împreună. Alături de ea, mă simt din nou elev. Este ca şi cum aş petrece timpul învăţând şi iar învăţând. Ivona va urma o facultate în străinătate, după care va veni în România”, a declarat Mugur Mihăescu.

Ivona
Foto: perfecte.ro

Dovada cea mai concretă a “conectării” sale la generaţia tânară este scenariul serialului “17- O poveste despre destin”, pe care Mugur l-a scris în 2008, inspirat din problemele adolescenţilor din societatea actuală. “Ştiţi bine, în adolescenţă, sfaturile îţi intră pe o ureche şi îţi ies pe alta. Oamenii uită chestia asta şi cred că dacă le dau sfaturi copiilor, aceştia o să îi şi asculte. Lasă-i să-şi trăiască viaţa, pentru că timpul o să cearnă ce este valoarea, ce a fost rău şi ce nu. Vor trece prin propriul lor filtru şi vor înţelege că dacă nu depui efort, nimic nu este gratis”, spune Mugur Mihăescu.

Relaţia tată-fiică este una specială. Garcea are încredere deplină şi este foarte mândru că Ivona învaţă excelent astfel încât alte lucruri, cum ar fi băieţii, le trece în plan secund. Ivona este elevă a Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti şi, potrivit tatălui ei, este cuminte, învaţă foarte bine şi intenţionează să facă o carieră în Medicină, în genetică.

Garcea
Foto: enational.ro

Despre Mugur Mihăescu s-a spus adesea că nu ar fi suficient de serios, oamenii având tendinţa să-l judece mai degrabă după rolurile pe care le-a jucat, nu după adevărata lui fire. Dacă pe scenă e un adevărat comediant însă, acasă atitudinea lui se schimbă complet. Mugur Mihăescu este un tată devotat care ar face orice ca să îi ofere Ivonei toate lucrurile de care are nevoie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *