Cât de mult s-a maturizat puştiul din „Karate Kid”!

Karate Kid
Foto: blogs.indiewire.com

Jackie Chan şi Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, vor juca din nou împreună în filmul „Karate Kid 2”, de Breck Eisner, continuarea peliculei „Karate Kid” din 2010, care a obţinut încasări de 343 milioane de dolari la nivel mondial.

În noul film, regizat de Breck Eisner, Jackie Chan va relua rolul lui Mr. Han, care îl va iniţia pe adolescentul Dre Parker în tainele artei marţiale kung fu, personajul fiind interpretat de Jaden Smith, acum în vârstă de 15 ani, informează theguardian.com.

„Karate Kid”, realizat în 2010, a beneficiat în schimb de cronici favorabile şi a obţinut încasări de 343 milioane de dolari în toată lumea. Acest remake al peliculei cu acelaşi nume din 1984 spune povestea lui Dre Parker, care pleacă din Detroit la Beijing, alături de mama lui. Puştiul de 12 ani se adaptează cu greu schimbării din viaţa sa, dar se va împrieteni cu Mr. Hu, omul de serviciu al şcolii, un discret maestru kung fu, care va începe să îl antreneze pe băiat.

Jackie Chan, născut în 1954, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele cu arte marţiale. Printre filmele în care a jucat se numără „Fracul magic”, „Ocolul Pamântului în 80 de zile”, seria „Rush Hour”, „Spionul din vecini”, „Karate Kid” şi a asigurat vocea Maimuţei în seria „Kung Fu Panda”.

Jaden Smith et Jackie Chan
Foto: purefans.com

Jaden Smith, născut în 1998, fiul actorului Will Smith, a fost considerat un „copil-minune” al Hollywoodului, după ce s-a lansat în comedia „Noi toţi/ All of Us” (2003).  A mai jucat alături de tatăl său în drama „The Pursuit of Happyness” şi în „After Eath”.

De la primul film „Karate Kid” în care a jucat şi până acum, Jaden Smith s-a transformat total şi a atras atenţia prin apariţiile bizare, atât pe scenă, cât şi în viaţa reală.

Jaden Smith
Foto: latinpost.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *