Cât de simplu este să aduci o bucurie unui copil bolnav

0

Asociația M.A.M.E. și Divertiland Playland lansează campania  “Cumperi o jucărie și aduci o bucurie unui copil bolnav” pentru susținerea Centrului Steluțelor


Cât de simplu este să aduci o bucurie unui copil bolnav

București – 08.12.2015 – Asociația M.A.M.E., organizație nonprofit care sprijină copiii și tinerii diagnosticați cu boli grave, și Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distracții din România, lansează campania “Cumperi o jucărie și aduci o bucurie unui copil bolnav” cu scopul de a strânge fonduri pentru a asigura copiilor bolnavi servicii de suport și recuperare în cadrul Centrului Steluțelor.

Campania se desfășoară în perioada 08 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016 și își propune să implice zecile de mii de vizitatori ai Divertiland Playland în a achiziționa câte o jucărie în valoare de 10 lei, direcționând jumătate din încasări, respectiv 5 lei, pentru susținerea Centrului Steluțelor. Aici, copiii grav bolnavi beneficiază de servicii complementare tratamentului medical, ce constau în: consiliere medicală, consiliere psihologică, kinetoterapie, consiliere juridică privind drepturile pacienților, consiliere nutrițională, ateliere de terapie emoțională prin artă și joc, precum și activități educative și de socializare.

Poza 2

Încă de la deschiderea proiectelor noastre, Divertiland s-a implicat, în mod activ, în susținerea unor inițiative CSR și ne dorim ca, prin această nouă acțiune desfășurată în parteneriat cu Asociația M.A.M.E., să contribuim la îmbunătățirea calității vieții copiilor bolnavi. Vizitatorii care vor trece pragul Santa Claus Kingdom pe durata acțiunii pot alege să cumpere una dintre jucăriile expuse în spațiul amenajat special pentru desfășurarea acestei campanii și astfel pot alege să facă o bucurie atât propriilor copii, care vor primi o jucarie, cât și celor bolnavi, care vor primi sperăm cât mai mult din susținerea de care au nevoie. Ca și companie care avem în centrul activităților noastre copiii, ne bucurăm să putem aduce înapoi, tot unor copii, suportul de care au nevoie zilnic”, a declarat Antony Lourezos, Director General al Divertiland.

Ne-am bucura ca, prin intermediul acestei campanii, să descoperim cât mai mulți prieteni ai copiilor bolnavi de la Centrul Steluțelor. Fiecare gest contează! De exemplu, pentru ca 50 de copii să beneficieze lunar de suportul, consilierea și atenția de care au nevoie în perioada de confruntare cu boala sau în perioada de recuperare după aceasta, este necesară suma de aproximativ 5000 euro”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

Vizitatorii interesați să achiziționeze jucării în beneficiul copiilor bolnavi o pot face zilnic, între orele 12:00 – 21:00, din căsuța special amenajată în cadrul Divertiland Playland, situat în București, Șoseaua Pipera nr. 59.

***

Despre Asociația M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E. este o organizație nonprofit care, de aproape 7 ani, oferă sprijin copiilor diagnosticați cu cancer si alte boli grave, precum și copiilor care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Cel mai important proiect al organizației este Centrul Steluțelor, un centru social de suport și recuperare, înființat în luna iunie 2014, unde copiii aflați în diferite situații de risc socio-medical beneficiază de servicii și terapii care îi ajută să depășească mai ușor perioada de criză din viața lor. Pentru mai multe detalii despre activitatea Asociației M.A.M.E., vă invităm să accesați: www.asociatiamame.com sau www.facebook.com/AsocMAME

 

Despre Divertiland Playland

Divertiland Playland este primul parc acoperit de distracții din capitală. Acesta este localizat într-un spațiu de peste 5.000 m², situat în incinta Atlas Business Center din Pipera, în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu. Pe lângă evenimentele tematice și petrecerile pentru copii, Playland găzduiește cel mai mare loc de joacă indoor, stabilind noi standarde pentru acest segment de piață. Urmăriți-ne pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandPark, www.facebook.com/Divertiland-Playland sau pe www.divertiland.ro

 

Afis Campanie - Asociatia M.A.M.E.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *