Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte la nuntă vedetele momentului

0
Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte la nuntă vedetele momentului
Foto: adevarul.ro

Cine nu-şi doreşte o aniversare, un botez sau o nuntă ca în poveşti? Restaurant elegant, mulţi invitaţi, meniu spectaculos şi muzică de calitate. Se ştie că la noi, muzică e sufletul petrecerii. Şi cum pentru unul dintre cele mai importante momente din viaţă, nu mai ţii cont de buget, poţi alege să-ţi cânte şi unul dintre artiştii iubiţi ai momentului. Deşi au preţuri piperate, agenda le este plină cu participări la tot felul de evenimente. Nici nu mai contează câţi bani scoţi din buzunar, pentru că un entertainer bun îţi asigură garantat buna dispoziţie de care este nevoie în asemenea momente.

Loredana
Foto: libertatea.ro

Cele mai scumpe cântări ale momentului sunt ale Loredanei – 12.500 de euro, Ştefan Bănică jr. – 10.000 de euro şi Horia Brenciu – 10.000 de euro.

Banica
Foto: monitorulexpres.ro

Extrem de solicitată este şi Andra. Cântăreaţa are pregătite două programe, unul cu muzică uşoară şi altul cu muzică populară. Pentru fiecare program tariful se ridică la 6.000 de euro.

Cine şi-l doreşte la nuntă pe Smiley trebuie să fie pregătit cu 10.000 de euro, pentru Connect-R & Band 4.300 de euro, pentru Alex Velea 4.000 de euro iar pentru C.R.B.L 2.200 de euro.

Şi trupele renumite sunt solicitate pentru astfel de evenimente. Tariful trupei Voltaj este de 7.000 de euro, al trupei Vama de 6.000 de euro, al trupei Direcţia 5 este de 5.400 de euro iar al celor de la Taxi de 4.000 de euro.

Şi cum nu se poate nuntă fără muzică populară iată care sunt cei mai scumpi interpreţi de folclor: Maria Dragomiroiu 1.700 de euro, Maria Cârneci 1.700 de euro, Matilda Pascal Cojocăriţa 1.600 de euro sau Benone Sinulescu 1.400 de euro.

Dragomiroiu
Foto: agerpres.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *