Catrinel Sandu a venit din America cu fetiţele în vacanţă

catrinel sandu
Foto: libertatea.ro

Catrinel Sandu, fosta “bebeluşă”, s-a stabilit de 9 ani, în Florida, America, acolo unde are grijă de cele două fetiţe, dar şi de afacerile familiei. Alături de soţul ei, fostul tenismen Gabriel Trifu, a cumpărat un country-club şi a construit peste 20 de terenuri de tenis.

Catrinel
Foto: cugetliber.ro

Catrinel s-a adaptat cu greu la viaţa de peste Ocean, mărturisind cu ceva timp în urmă: Nu pot să spun că m-am obişnuit în totalitate. Eu nu am căutat visul american, ci am plecat din dragoste. Pentru soţul meu am renunţat la tot ce aveam aici.

Catrinel si sotul
Foto: stiri.stirileonline.ro

Acum însă, frumoasa blondă pare extrem de fericită, chiar dacă a trebuit să tragă din greu pentru a reuşi. “De când am născut nu prea mai fac nimic. Trebuie să am grijă de cea mică. Soţul meu mă sprijină foarte mult. În America nu sunt câinii cu covrigi în coadă. Cu mâinile astea două am muncit”, a spus în urmă cu ceva timp Catrinel.

În prezent, viaţa fostei dansatoare se învârte mai mult în jurul celor două fetiţe. În ciuda faptului că a născut de două ori şi a ajuns la vârsta de 41 de ani, Catrinel este neschimbată şi pare că sfidează timpul. Face foarte mult sport pentru a se menţine în formă, dar şi dansează, asta pentru că bebeluşa a deschis şi o şcoală de dans în Florida.

cu fetele la plaja
Foto: 7life.ro

Chiar dacă s-a mutat departe de ţară, Catrinel obişnuieşte ca o dată pe an să facă naveta America-România şi asta, pentru ca cele două fiice ale ei – Sara, în vârstă de 6 ani şi Lara în vârstă de 2 ani şi jumătate – să-şi petreacă vacanţa de vară pe plaiurile româneşti, aici unde au şi bunicii. De fiecare dată familia venea în formulă completă însă acum, Catrinel a fost nevoită să treaca Oceanul doar cu fetele. Soţul ei, Gabriel Trifu, va ajunge în ţară luna aceasta pentru a fi prezent la Cupa Davis, fiind antrenorul echipei României de Cupa Davis, dar şi pentru că urmează să boteze fetiţa unor prieteni de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *