Ce au făcut vedetele noastre de Paşti

Paştele este una dintre cele mai importante sărbători religioase, după Crăciun. Vedetele nu au ratat ocazia de a transmite un gând bun admiratorilor şi prietenilor virtuali cu ocazia Învierii.

Celebrităţile din showbizul autohton se bucură de zilele de Paşte în familie şi cu cei dragi. Mai multe vedete au publicat pe paginile de Facebook mesaje pentru prietenii lor virtuali.

Loredana a mers la înviere cu fata ei

Loredana Groza a mers la slujba de Înviere cu fiica ei, Elena. Artista a publicat o fotografie în care apare alături de adolescentă şi câteva prietene de-ale acesteia. Cele patru se întorc de la slujbă şi au în mână lumânări aprinse. „Hristos a înviat”, a scris Loredana.

loredana_paste
Foto: Arhiva personală

 

Andra şi-a făcut poză cu ouă roşite de ea

Andra a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare cu un vas mare cu ouă roşii. Cu un zâmbet larg pe buze, ea le-a urat prietenilor şi fanilor: „Hristos a înviat ! Să aveţi o zi minunată lângă persoanele dragi … Va pup şi vă iubesc!”.

andra_paste
Foto: Arhiva personală

 

Smiley a fost şi el la Slujbă

Smiley este şi el un bun creştin şi a mers la Slujba de Înviere. Artistul a publicat pe o reţea de socializare o imagine cu o lumânare aprinsă, după ce a luat lumină şi le-a transmis prietenilor „Hristos a înviat”.

smiley-paste
Foto: Arhiva personală

 

Andreea Esca a petrecut în familie

Andreea Esca ţine enorm la părinţii ei şi petrece fiecare sărbătoarea cu ei. Nici Paştele acesta nu a făcut excepţie: vedeta a mers în noaptea de Înviere la părinţi cu soţul şi copii săi. Esca a publicat o fotografie în care bunicii şi nepoţii apar unii lângă alţii, iar Alexia îşi sărută cu mult drag bunica. Duminică dimineaţa, Andreea a transmis şi un mesaj, clasicul „Hristos a înviat”.

andreea-esca-paste-1
Foto: Arhiva personală

 

Elena Gheorghe l-a dus pe băieţulul ei la Înviere

Elena Gheorghe a mers la slujba de Înviere cu soţul şi băieţelul ei, Nicolas. Ea a publicat o fotografie făcută după slujbă, în care ţine o lumânare cu cel mic.

„Fiţi binecuvântaţi în cea mai frumoasă noapte din an, noaptea în care Iisus a Înviat! Paşte fericit!”, a scris Elena pe pagina sa de Facebook.

elena_gheorghe_paste
Foto: Arhiva personală

 

Andreea Bănică a început petrecerea de sâmbătă

Andreea Bănică a plecat în Gorj cu familia ei şi mai mulţi prieteni. Cu multă voie bună, cântăreaţa a început petrecerea de sâmbătă, dar nu a ratat Slujba de Înviere, unde a mers cu fiica ei şi soţul.

„Să aveţi sărbători frumoase cu multă linişte şi iubire. Vă iubesc”, a transmis Andreea prietenilor virtuali.

andreea banica
foto: facebook

 

Andreea Raicu a ales să petreacă Paştele în aer liber

Andreea Raicu a publicat un clip pe pagina ei de Facebook filmat într-un parc, în aer liber. Andreea le-a urat prietenilor virtuali un Paşte fericit.
Cu o zi înainte, ea a mai transmis un mesaj: „Vă doresc să simţiţi în aceste zile exact ce simt şi eu: linişte, încredere, iubire, bucurie, împărtăşire! Paşte fericit!”.

Andreea-de-Paste-712x534
foto: facebook

 

Cătălin Botezatu s-a înfruptat din bunătăţi tradiţionale

Cătălin Botezatu a plecat din Bucureşti pentru a petrece Paştele într-un mediu cât mai liniştit, la Poplaca, în Transilvania. El a publicat mai multe imagini pe contul său de Facebook în care apar toate bunătăţile care au fost aşezate pe masa de Paşte.

„Hristos a înviat şi Paşte fericit vă doresc tuturor! Fie ca aceste zile să vă aducă linişte, pace în suflet şi dragostea de care avem atâta nevoie…”, a scris el pe Facebook.

botezatu
foto: facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *