Ce costume purtau în copilărie, de Halloween, celebrităţile de azi

Foto: www.evoke.ie

De câteva zile bune a început agitaţia specifică sărbătorii americane, căci multe vedete s-au costumat și-au participat la evenimente ori petreceri cu tematica Halloween, deși data oficială e de 31 octombrie. Vedetele au împărtășit și pe rețelele de socializare câteva fotografii de-ale lor din copilărie, în care purtau costume foarte amuzante și reușite.

Vorbim de Taylor Swift, Olivia Wilde, Katherine Heigl, Kim Kardashian, Amy Schumer și alte staruri care și-au bucurat fanii cu poze nevăzute din copilăria lor, îmbrăcate în costumele mai mult sau mai puțin înfricoșătoare, cu machiajele aferente.

Kendall și Kylie, fetele cele mai tinere ale lui Kris Jenner, au postat pe site-urile lor o fotografie cu ele îmbrăcate în pirați, pe când erau foarte mici. “Halloweenul a fost mereu important pentru familia noastră! Întotdeauna ieșeam cu costumele pe noi, cum a fost în acel an în care ne-am îmbrăcat în pirați. Nu-i așa că sunt adorabile pozele?”, au scris surorile.

Kendall și Kylie
Foto: Instagram

Actrița Katherine Heigl a postat o fotografie din anii ’80, alături de o prietenă, machiate strălucitor și în nuanțe de roz pentru a ieși la primit bomboane festive. “Stilul Halloween al anilor ’80! Mulțumesc Larei Eugenie pentru această poză cu mine și sora ei, Gina”, a scris blonda pe Instagram.

Katherine Heigl
Foto: Instagram

Amy Schumer este foarte drăgălașă și amuzantă și-acum, dar așa era și-n copilărie. Ea a preferat costumul de vrăjitoare și e tare simpatică! “M-am deghizat ca mine”, a glumit comedianta.

Amy Schumer
Foto: Instagram

Taylor Swift a avut cel mai dubios costum de Halloween pe când era mică: cel al unui teletubby. “Când te îmbraci ca un teletubby galben de Halloween, dar asta înainte ca serialul să fie faimos, iar copiii de la școală te întreabă de ce te-ai îmbrăcat ca un extraterestru galben însărcinat”.

Taylor Swift
Foto: Instagram

Olivia Wilde știa să sperie lumea, cu acest costum de Femeia Minune / Zombie, prin anii ’90.

Olivia Wilde
Foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *