Mare aniversare în frumoasa familie a Andrei

 

Mare-aniversare-în-frumoasa-familie-a-Andrei
foto: facebook

 

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai frumoase şi mai unite cupluri de la noi. Cântăreaţa şi prezentatorul de televiziune sunt împreună de peste nouă ani, iar, până acum, relaţia lor a decurs perfect, fără a fi expusă vreunui scandal mediatic. Cei doi par să deţină secretul reţetei unui cuplu perfect. Se iubesc foarte mult şi nu se feresc să îşi arate la tot pasul dragostea imensă pe care şi-o poartă unul celuilalt.

Andra şi Cătălin Măruţă sunt căsătoriţi din anul 2008 iar trei ani mai târziu, în martie 2011, s-a născut primul lor copilaş, David, care astăzi împlineşte patru anişori.

Pe contul ei Andra a publicat astăzi un mesaj emoţionant: “Azi, puiuţul meu David împlineşte 4 ani! Datorită lui, am învăţat să iubesc de zece ori mai mult decât credeam vreodată! Vreau să-i urez şi aici LA MULŢI ANI şi să-i transmit că mami îl iubeşte mult, mult şi pentru totdeauna! Să rămâi la fel de sănătos, frumos şi haios, te îmbrăţişez şi te puuuup!”

andra cudavid
foto: facebook

 

Atât Andra cât şi Cătălin Măruţă se află într-o perioadă foarte bună a vieţii lor şi se simt împliniţi pe toate planurile.

Pentru că au o famile de care sunt foarte mândri, cei doi nu ratează nicio ocazie de a împărtăşi fericirea şi cu admiratorii din mediul online.

De curând, Andra a postat pe un cont de socializare o fotografie în care apare alături de Cătălin şi de micuţul David.

Imaginea cu familia Măruţă a fost pe placul prietrenilor virtuali, care le-au lăsat mii de like-uri, le-au făcut complimente şi le-au transmis numeroase urări de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *