foto: usmagazine.com

Părinţii din întreagă lume sunt preocupaţi de educaţia copiilor lor. Dacă unii aleg să îi şcolească acasă, homeschooling-ul fiind tot mai răspândit în special între copii americani, alţii sunt dispuşi să facă sacrificii mari pentru că odraslele lor să paota urmacursuri la cele mai alese şcoli, chiar dacă aceste lucru insaemna chiar peste hotare.

În această categorie intră şi vedetele naţionale sau internaţionale, care sunt la fel de preocupaţi de viitorul copiilor şi încearcă să facă cea mai bună alegere pentru aceştia, investind oricât în educaţia acestora.

De pe feminis.ro aflăm unde se şcolesc copiii unor celebrităţi autohtone sau internaţional.

 1. Copiii cuplului Brad Pitt şi Angelina Jolie

  foto: usmagazine.com
  foto: usmagazine.com

Părinţii lor consideră că le este mai bine fără şcoală. Se pare că Angelina Jolie urăşte modul în care funcţionează sistemul de învăţământ din SUA. Ea crede că stilul lor de viaţă boem, în cadrul căruia copiii cuplului călătoresc în jurul lumii alături de ea, este mult mai educativ pentru ei decât dacă ar fi îngropaţi în cărţi şi caiete. Mama celor şase copii preferă să angajeze un tutore şi să îşi educe acasă minorii, adoptând aşa numitul homeschooling.

 1. Aryan Khan, copii lui Shah Rukh Khan

Răsfăţatul fiu al actorului Shah Rukh Khan studiază la Londra. Fostul elev de la prestigioasă şcoală Dhirubhai Ambani School din Mumbai s-a înscris la şcoală Seven Oaks School din centrul Londrei. Se pare că actorul Shah Rukh Khan a vrut că fiul sau, Aryan, să stea departe de mass media şi să se concentreze pe carieră să.

 1. Copii cuplului Smith

Cei doi copii ai cuplului, Jaden şi sora lui, Willow, sunt educaţi acasă, dar ei au urmat cursurile academiei New Village Leadership Academy, fondată de părinţii lor, Will Smith şi Jada Pinkett-Smith. Şcoala lor privată avea metode educative deloc tradiţionale, dar presa tabloidă scrie că s-a închis din cauza lipsei fondurilor.

 1. Suri, fetiţă lui Tom Cruise

  foto: celebritybabyscoop.com
  foto: celebritybabyscoop.com

Tom Cruise şi Katie Holmes au decis să îşi educe acasă fiica şi au angajat un tutore personal care preda lecţii personalizate pentru micuţa starletă. Cu toate acestea, presa tabloidă scria că mama fetiţei, Katie, s-a răzgândit. Presa a relatat că Suri Cruise a fost înscrisă la o şcoală catolică de fete din New York.

 1. Laurenţiu Reghecampf Junior

Mutată cu familia în Arabia Saudită, impresara Anamaria Prodan l-a înscris pe Reghe junior la Şcoala Americană din Riad. Tânăra mămică a decis să-şi înscrie fiul, pe Reghe Junior, la şcoală prestigioasă, iar costurile sunt destul de ridicate, părinţii plătind pentru un an de şcolarizare la instituţia de învăţământ din Riad nu mai puţin de 14.000 de euro.

 1. Mara, fiica Ralucăi Moianu

Raluca Moianu a ales pentru fiica sa învăţământul de stat, clasic. Mara, în clasa a IV-a acum, învaţă la Şcoală nr. 11 „Ion Heliade Rădulescu”

 1. Zsolt jr

  RTEmagicC_vedete-copii-prima-zi-de-scoala_5.jpg
  foto: unica.ro

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu şi al omului de afaceri Zsolt Csergo va studia la Miercurea Ciuc pentru a învaţă atât limba engleză, cât şi limba maghiară. Micuţul a făcut clasa pregătitoare la Bucureşti, la o şcoală particulară, dar părinţii lor au ales să continue într-un altfel de sistem de învăţământ.

 1. Alexia şi Aris, copiii Andreei Esca

Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor Pro TV, şi-a dat copiii, Alexia şi Aris, la Şcoala Franceză din Băneasa, acolo unde studiază de ceva vremeunde o au colegă pe fiica lui Irinel Columbeanu, Irina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *