Ce gânduri au vedetele noastre pentru vacanţa de vară

Ce gânduri au vedetele noastre pentru vacanţa de vară
foto: facebook

Suntem în plin sezon estival şi se pare că litoralul este destinaţia preferată de multe dintre vedetele noastre. În ţară sau peste hotare, vedetele au ales să petreacă alături de copii, familie sau prieteni, momente relaxante.

După numeroase călătorii în interes de serviciu, Andreea Raicu a plecat în vacanţă în Grecia. Se pare că frumoasa brunetă a făcut o pasiune pentru Grecia dacă a ales săşi petreacă vacanţa în ţara din care a fost pentru o perioadă corespondent special. Vedeta a ales ca destinaţie frumoasa insula Rhodos.

Andreea-Raicu1
foto: facebook

Solicitată să susţină un concert în Palma de Mallorca, cântăreaţa Elena Gheorghe a profitat de locaţia excelentă şi nu a rezistat să nu petreacă puţin timp şi pentru sufletul ei. S-a bucurat câteva zile de soare şi apă alături de prietenii ei.

enelena gheorghe
foto: facebook

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu si-au petrecut prima vacanţă peste hotare alături de fetiţa lor, Elena Carolina. Au ales un sejur departe de casă, în Belek, Turcia, la un superb resort de cinci stele.

in piscina
foto: facebook

După mai multe concerte prin toată ţara şi filmări pentru diferite emisiuni tv, Alina Ermia şi-a luat o binemeritată vacanţă. Alina se relaxează în Portugalia unde speră să-şi încarce bine bateriile pentru angajamentele care o aşteaptă din toamnă.

Alina Eremia 1
foto: facebook

Alexandra Stan a fost printre puţinele vedete care au ales să se relaxeze la munte. Şi-a dorit să petreacă puţin timp departe de agitaţia oraşului, în linişte, iar locul idilic în care a ajuns pare să fi fost cea mai bună alegere.

Alexandra-Stan
foto: facebook

Mare amatoare de călătorii, Andreea Bănică a ales de această dată ca destinaţie de vacanţă Israelul. Însoţită şi de fiica ei, Sofia , artista a vizitat Zidul Plângerii şi a făcut scufundări în Marea Roşie.

Andreea-Banica1
foto: facebook

Pepe şi Raluca, soţia lui, au plecat în vacanţă în Republica Dominicană, unde se distrează cu mai mulţi prieteni. Pentru că au ales o destinaţie atât de îndepărtată, cei doi, au plecat fără cele două fetiţe minunate.

pepe si raluca
foto: facebook

Loredana a reuşit ca întotdeauna să surprindă pe toată lumea cu fotografiile din vacanţa la mare. Îmbrăcată în costume de baie inspirate, vedeta în vârstă de 45 de ani demonstrează că arată absolut senzaţional.

lori
foto: facebook

Andreea Runceanu de la Amadeus a ales să petreacă o săptămână în Grecia împreună cu soţul, copiii şi câţiva prieteni apropiaţi.

amadeusjpg
foto: facebook

Laura Cosoi a bifat o primă vacanţa la mare. A fost vorba, de fapt, despre un weekend relaxant, în care a fost alături de familie şi prieteni.

Laura-Cosoi
foto: facebook

Oana Sârbu şi băieţelul ei vor petrece o vacanţă în Turcia, la un resort, unde speră să înoate împreună cu delfinii.

Oana Sarbu
Foto: copilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *