Ce îl deranjează pe Mădălin Voicu la frumoasa lui fiică

Ce îl deranjează pe Mădălin Voicu la frumoasa lui fiică
Foto: facebook

La aproape 63 de ani, violonistul Mădălin Voicu, este un tătic împlinit. Din căsătoria anterioară are doi copii mari – Ioana, în vârstă de 27 de ani şi Tudor, în vârstă de 23 de ani, iar din actualul mariaj, are doi băieţei – Ştefan, în vârstă de 5 ani şi Ion, în vârstă de 3 ani. Dintr-o relaţie consumată în tinereţe, Mădălin Voicu mai are un băiat în vârstă de 43 de ani care este pianist.

Mădălin Voicu este un tătic conservator, ceea ce nu se poate spune despre Ioana care este o nonconformistă. Spre disperarea tatălui, Ioana şi-a făcut cinci tatuaje permanente şi vrea să urmeze o carieră în muzică, dar nu în cea clasică, aşa cum este tradiţia în familie. Tânăra îşi doreşte să interpreteze hituri şi să înceapă o colaborare cu doi dintre muzicienii momentului în România: Smiley şi Marius Moga, pe care îi apreciază foarte mult.

Cu toate că atât bunicul cât şi Mădălin Voicu, i-au insuflat dragostea pentru muzica clasică şi au trimis-o la Conservator să studieze intensiv vioara, Ioana a renunţat la studii după doi ani. Mădălin Voicu pare să fie un tată înțelegător iar Ioana îşi aminteşte cu plăcere discuţia dintre ei: „Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunţ la Conservator… eram deja în anul II… şi, spre surprinderea mea, a înţeles şi mi-a zis «bine, fata mea, şi ce vrei să faci?». Şi i-am răspuns fără ezitare: «televiziune»… A primit bine vestea, dar nu cred că se aştepta să fiu atât de hotărâtă”.

Voicu Ioana
Foto: crystal-fashion.ro

Ioana şi-a îndreptat atenţia asupra unei facultăţi de jurnalism, atrasă fiind de lumea televiziunii. Într-un interviu acordat celor de la cancan, tânăra mărturisea: „Tatăl meu a reacţionat foarte bine atunci când i-am spus că vreau să-mi fac o carieră în televiziune. A fost încântat atunci când am început proiectul, nu are o problemă că sunt în lumea asta. Ce-mi doresc eu şi ce-mi place să fac, el mă lasă. Un sfat legat de showbiz nu mi-a dat, mi-a dat un sfat de viaţă. Eu sunt mai emotivă de fel, ştii că sunt tot felul de invidii şi răutăţi şi chestii de genul. Atunci tata mi-a spus să nu mai pun la suflet, să fiu detaşată. De când l-am ascultat îmi este mult mai bine”.

Dar nu se întâmplă întoteauna ca Ioana să îşi asculte tatăl. Disputa aproape cotidiană dintre tată şi fiică este legată de un viciu la care Ioana nu vrea să renunţe. Mădălin Voicu este deranjat şi îi reproşeză des tinerei ca fumează şi, mai mult, că fumează exagerat. Este destul de greu pentru Ioana să înţeleagă nemulţumirea tatălui în condiţiile în care, în situaţia de faţă, acesta nu este un exemplu pentru ea, el însuşi fiind viciat de mai bine de 20 de ani.

Madalin si Ioana voicu
Foto: facebook

Cu siguranţa că disputa nu va umbri minunata relaţie dintre ei, având în vedere legătura minunată şi atât de sudată dintre celebrul Mădălin Voicu şi frumoasa lui fiică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *