sâmbătă,decembrie 4, 2021

Ce mare şi frumoasă este fata lui Eminem!

Eminem
Foto: thatisjokes.com

Celebrul rapper Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers, și Kimberly Scott, se cunosc din liceu, de când el avea 15 ani, iar ea 13. În 1995 cei doi au devenit părinții unicului copil al lui Eminem, o fetiţă pe nume Hailie. Eminem şi Kimberly s-au căsătorit abia în 1999, însă mariajul lor nu a durat decât doi ani.

Eminem, acum în vârstă de 42 de ani, a avut grijă în permanenţă ca fiica lui să fie ferită de ochii curioşilor şi în special de obiectivul camerelor de filmat.

KIIS FM's 2012 Jingle Ball - Night 1 - Arrivals
Foto: jezebel.com

Numai că anii au trecut şi acum Hailie Scott este o adevărată domnişoară în vârstă de 20 ani. Se pare că nu mai are nevoie de protecţia atentă a tatălui, ea însăsi postând poze pe un cont de socializare.

Frumuseţea ei nu a trecut neobservată, Hailie câştigând în toamna anului trecut titlul de Regina balului. Eminem a fost prezent la eveniment, însă a privit întreagul spectacol din interiorul liceului pentru a nu provoca o scenă. „Hailie a venit cu mama ei, Kim, alături de toţi ceilalţi copii, însă tatăl ei a privit din interiorul scolii. Nu a vrut sa facă o scenă, a vrut ca Hailie să se bucure de momentul ei”, a spus un părinte.

Hailie a terminat colegiul anul trecut şi urmează Facultatea de Psihologie, la Universitatea de stat din Michigan. Influenţele negative ale tatălui nu au afectat-o în niciun fel, ea devenind un model pentru multe tinere din generaţia ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *