Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa juniorului tau!

E greu de gasit ceva mai important pentru un junior decat joaca. Poate doar a nu fi intrerupt din joaca… Asta da! Nimeni nu are voie sa opreasca joaca juniorilor! Cu atat mai putin vreo nesuferita de raceala, sau si mai putin placuta gripa!

Junior_portocale

Chiar daca a ragusit si are nasul infundat, juniorul tau stie ca doar mami poate salva aceasta zi superba de joaca. Nurofen Junior, special formulat pentru copiii de peste 6 ani, combate eficient simptomele asociate cu gripa si raceala.

O lingurita (sau maxim doua) cu gust placut de portocale sau capsuni si, intr-un sfert de ora, juniorul tau ar trebui deja sa se simta mai bine! Iar simptomele de gripa si raceala il vor lasa in pace pentru urmatoarele aproximativ 8 ore. Iar tu, ca mama de junior, trebuie doar sa ai Nurofen Junior la indemana, sa citesti cu atentie instructiunile de dozaj si sa-l privesti zambind cum chiuie de bucurie ca se poate juca!

Siropul cu gust placut de portocale sau capsuni se poate administra pana la 3 zile. Dacă produsul se utilizează fără prescripţie medicală şi simptomele copilului persistă mai mult de 3 zile, trebuie solicitat sfatul medicului.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr 227 / 20.06.2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *